מבשלים פסח • תפוחי אדמה בסטייל ושאר ירקות
מירי זורגר No Comments on מבשלים פסח • תפוחי אדמה בסטייל ושאר ירקותאיזה כיף הכל נקי יש זמן להתחיל לחשוב על יצירות פסחיות במטבח • רולדת תפוחי אדמה וירקות מושבחת ופשטידה מושלמת עם אטריות של פסח • האורחים לא ירצו לזוז
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי
- הגאון הרב אברהם יוסף: "עוד המצאה של משגיחי הכשרות"
- פרשת אחרי מות | איך חוזרים לגבול?
- תזמון מושלם | פרשת אחרי מות
- פרשת אחרי מות | מדוע דווקא בארץ גושן?
תגיות
רולדה תפוח אדמה וירקות מוקפצים
מצרכים:
4 תפוחי אדמה מגורדים דק
5 ביצים
2 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים לפירה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
1/3 כוס שמן
2 כפות קמח תפוחי אדמה או פירורים
4 כפות פטרוזליה קצוצה
למלית:
4 גזרים מגורדים גס
1/2 כרוב קצוץ
3 בצלים קצוצים גס
4 קישואים מגורדים גס
2 בטטות מגוררות
1/2 שורש סלרי מגורר גס
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
1/3 כוס שמן
אופן ההכנה:
הכנת הרולדה:
ערבבי את מצרכי הרולדה ושטחי על תבנית שטוחה מרופדת בנייר אפיה אפי עד להשחמה
הכנת המלית:
הקפיצי את הירקות התחילי עם הבצל והמשיכי עם שאר הירקות עד לקבלת תערובת ירקות קריספית
מלאי את הרולדה כשהיא חמה וגלגלי
עטפי בנייר כסף וחכי שתקרר
פרסי חממי והגישי
פשטידת ירקות:
מצרכים:
2 בטטות מגוררות
3 קישואים מגורדים
2 בצלים קצוצים
4 בצלים ירוקים קצוצים
2 בצלים קצוצים מטוגנים עד להשחמה
2 קולורבי מגורדים
200 גר' דלעת מגוררת
6 ביצים
2 כוסות אטריות של פסח
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
לציפוי:
1 כוס שקדים פרוסים
אופן ההכנה:
ערבבי את המצרכים טעמי ותקני תיבול.
העבירי לתבנית בגודל הרצוי פזרי שקדים פרוסים ואפי בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה כ45 ד'
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.